Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.be

Storing? Bel
0032-38080278

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0032-38080278

Stuurrollen

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

ACB levert stuurrollen in verschillende uitvoeringen voor rubber en kunststof transportbanden, spijlenbanden en gaasbanden. Een stuurrol zorgt ervoor dat een transportband altijd in een rechte lijn blijft lopen en voorkomt daarmee scheefloop van een transportband. Scheefloop kan ontstaan door asymmetrische belading, vastplakkende rollen, onjuist afgestelde trommels, een verwrongen constructie. Stuurrollen zijn uitermate geschikt voor lange en brede transportbanden met een en twee draairichtingen. Rolbekleding zorgt voor extra grip waardoor de stuurrol de transportband beter kan sturen.

Naast stuurrollen biedt ACB Transportbanden & Onderdelen ook een ruim assortiment stuurtrogstellen om transportbanden in trogstellen te kunnen sturen. Met behulp van stuurtrogstellen wordt scheefloop van transportbanden in trogstellen voorkomen.

Monteurs van ACB Transportbanden & Onderdelen zijn gespecialiseerd in montage van stuurrollen en stuurtrogstellen. Wij monteren uw stuurrol zodat deze uitstekend functioneert.

Download technische documentatie, stuurrollen

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
sandor@acb-transportbanden.nl