Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.be

Storing? Bel
0032-38080278

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0032-38080278

Service

Service is een van de kernwaarden van ACB Transportbanden & Onderdelen. We werken vanuit 2 locaties in Nederland en 1 locatie in België. We zijn dus altijd snel ter plaatse. Onze servicemonteurs werken oplossingsgericht en zijn flexibel en klantvriendelijk. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen en stilstandtijd zo veel mogelijk te beperken.

Service en onderhoud kunnen verdeeld worden in 3 verschillende categorieën:

Preventief onderhoud: dit heeft tot doel om te voorkomen dat productie onverwacht stilvalt als gevolg van achterstallig onderhoud.

Periodiek onderhoud: vooraf ingepland onderhoud om te voorkomen dat productie onverwacht stilvalt als gevolg van achterstallig onderhoud. Periodiek onderhoud wordt vastgelegd in een Service Level Agreement.

Correctief onderhoud: dit heeft tot doel om zo snel mogelijk problemen op te lossen om stilstandtijd van de productie zoveel mogelijk te beperken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

ACB Transportbanden & Onderdelen verzorgt verschillende onderhoudswerkzaamheden. Onze monteurs werken volgens de veiligheidsnormen van VCA*2008/5.1. Bovendien is ACB Transportbanden & Onderdelen gecertificeerd met het certificaat ISO9001.

bg_person_
sandorverhaeg_copy-1.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl