Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.be

Storing? Bel
0032-38080278

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0032-38080278

Rubber transportbanden

ACB levert een breed arsenaal rubberen transportbanden. ACB voert diverse topmerken transportbanden. Alle rubber transportbanden die wij produceren, voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen ISO 284, ISO 9001-2008 en DIN 22102, en VCA-certificering. Alle banden die wij leveren, staan garant voor topkwaliteit. Met behulp van mobiele persen is het mogelijk om ook op locatie de banden tot 2 meter breed te persen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het 'eindloos' maken (vulkaniseren) van transportbanden.

Weefsel inlagen

Een rubber transportband bestaat uit vier delen; een bovendeklaag, het weefselpakket, een onderdeklaag en de zijkant. Het weefselpakket is hierin het meest belangrijke, omdat dat de trekkrachten verdeelt, het materiaal vervoert en de mechanische belastingen verwerkt. Wij stemmen de rubberen band volledig af op uw behoeften en leveren de juiste transportband, die volledig voldoet aan wat u nodig hebt. Rubberen transportbanden zijn tevens verkrijgbaar in hitte-, olie- en vetbestendig. Naast de banden zonder profiel beschikken we ook over chevronbanden.

Wilt u meer informatie? Download hieronder vrijblijvend de technische documentatie over rubberen transportbanden of neem contact op met een van onze specialisten.

Download technische documentatie, rubber transportbanden

bg_person_
shawn.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Shawn Aerts
Bel +0032 0380 80 278
info@acb-transportbanden.be