Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.be

Storing? Bel
0032-38080278

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0032-38080278

Bandoverkappingen

Bandoverkappingen voorkomen dat producten worden beïnvloed door factoren van buitenaf. Regen of tempratuurwisselingen kunnen handeling van producten in de weg staan of zelfs de kwaliteit beïnvloeden. De bandoverkappingen kunnen gemonteerd worden over zowel kunststof als rubber transportbanden. Bandoverkappingen zijn leverbaar in kunststof, staal, aluminium, RVS, corrosiewerend materiaal en lichtgewicht afdekzeil. Metalen bandoverkappingen zijn stevig, zelfdagend en onderhoudsvrij. De overkappingen kunnen worden afgewerkt met een beschermende coating en kleur naar keuze. ACB biedt duurzame en veilige bandoverkappingen die temperatuur en weerbestendig, flexibel en niet brandbaar zijn. ACB kan voorzien in stalen of kunststof overkappingen en deze kunnen eventueel worden voorzien van extra koeling of ontwatering van producten tijdens het transport.

Het gebruik van CIP (Clean In Place) overkappingen worden toegepast in industrieën met hoge bacteriële producteisen, zoals de levensmiddelen industrie. 

Onze montageteams kunnen transportband overkappingen installeren op locatie en leveren 24/7 service. Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten.

Download meer informatie over bandoverkappingen

Stalen bandoverkapping

Kunststof bandoverkapping

bg_person_
shawn.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Shawn Aerts
Bel +0032 0380 80 278
info@acb-transportbanden.be