Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.be

Storing? Bel
0032-38080278

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0032-38080278

Totaaloplossingen

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Vanaf mei 2016 zijn onze constructiewerken en turnkey oplossingen ondergebracht bij ARCO. Bekijk hier de video over deze veranderingen. Klik hier om de website van ARCO te bezoeken.

ARCO is specialist in procesoptimalisatie en turnkey projecten. Onze ervaren specialisten ontwikkelen innovatieve, hoog kwalitatieve machines en installaties op maat gemaakt voor de klant. ARCO is actief in drie verschillende branches te weten:Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics, Industry, Recycling & Bulk.

ARCO beschikt over een eigen ontwerpafdeling met bekwame vakspecialisten. Het bedrijf beschikt over de modernste CAD-systemen en bedenkt de optimale oplossing voor ieder vraagstuk. Constructies worden turnkey opgeleverd, dus ook de besturing en plaatsing.

Turnkey oplossingen

ARCO is in staat hoogwaardige, klant specifieke oplossingen te leveren. Continuïteit, flexibiliteit en productiviteit zijn factoren die door de oplossingen van ARCO worden verbeterd. Installaties worden betrouwbaarder, efficiënter en effectiever. We gaan graag samen met onze klanten een uitdaging aan met als resultaat; een betrouwbare en kosten efficiënte oplossing.

Neem contact op met ARCO en bezoek de website voor enkele impressies.

Industry, Recycling & Bulk

Agri & Food

Supply Chain & Internal Logistics

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
sandor@acb-transportbanden.nl